Pure passie voor design

Zwarte Vos ontwerp is een creatief, design, branding bureau dat opereert vanuit Deventer. Van volledige brand identity (logo, huisstijl en design guide) tot een website.

Bij Zwarte Vos kun je terecht voor een aantrekkelijke vormgeving
van jouw brand. We werken zowel online als met print. 

Ramon Sales de Melo

Pure passie voor design, 

Wij werken niet voor maar samen met jouw om zo een optimaal resultaat te behalen.

Naam

E-mail adres

Website

In welke van onze diensten heb jij interesse?

Branding
Website Design
Print, Packaging, Promotiemateriaal

Meer informatie 

0 of 1200

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze consult sessie stel ik je vragen en luister ik aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Ik wil namelijk exact begrijpen waar jij naar op zoek bent. Zodat ik de uitstraling van jouw bedrijf kan uitwerken, precies zoals jij deze voor ogen hebt.

Samen lopen we in detail alle stappen door die nodig zijn om jouw brand succesvol te maken. Je krijgt antwoord op alle vragen die je mogelijk hebt. En aan het einde van deze sessie heb jij een volledig beeld over het starten van een branding traject bij Zwarte Vos.

Na de consult sessie stuur ik je een duidelijk overzicht van de volledige scope van het branding traject. Geen onverwachte kosten of andere onaangename verassingen. Als jij er klaar voor bent maken we alles gereed voor je investering, en starten we vervolgens de vormgeving van jouw nieuwe branding met een brand clarity sessie.

Wat klanten over ons zeggen

Bart Mentink

co-founder LA Streetfood

"Als ondernemer is de juiste uitstraling voor mijn activiteiten cruciaal. Zwarte Vos ontwerp leeft zich in, in de filosofie en missie van een bedrijf en vertaalt dit in een onvergetelijk design."

Erwin van Rooijen

manager operations at WEM

"In de jaren dat ik met Ramon van Zwarte Vos ontwerp op projecten samenwerkte heb ik hem leren kennen als een enthousiaste professional. In onze projecten hebben we vooral gebruik gemaakt van zijn brede expertise in design, web design en het ontwerpen van logo’s brand identity. Ook als UI designer helpt hij gebruikers aan de kortste weg naar succes op een gebruiksvriendelijke manier. Wat vooral fijn is, is dat Ramon altijd op de hoogte is van de laatste ‘mode’ op design gebied die hij met zijn uitgebreide kennis omzet naar schitterende en functionele visuals."

Hans van der Kamp

Creative director at Ikabus

" Zwarte Vos ontwerp is an expert design agency with skills that include anything from logo's, brand identity to icons and illustrations to a complete UI design."

Brands die wij hebben geholpen

Wil jij jouw klanten overtuigen met een krachtige brand uitstraling?