LA STREETFOOD

LA Streetfood, de meest gepassioneerde importeur en groothandel van Amerikaanse en Mexicaanse Streetfood trends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden.

Client: LA Streetfood - www.la-streetfood.com

Deliverables:

  • Branding & Brand Identity
  • Brand Packaging Design
  • Brand Naming & Positioning

Op het moment dat LA Streetfood onze samenwerking begon was de naam van het bedrijf bekend maar w er nog geen logo of een brand identity aanwezig. Er werd een logo door ons ontworpen, van hieruit is het ontstaan de brand identity van LA Streetfood ontstaan.


De uitdaging heeft voornamelijk gezeten in het ontwerpen van de uitstraling. LA Streetfood wilde zich onderscheiden van haar concurrenten. En een uitstraling waar restaurant eigenaren zich volledig in kunnen vinden. Bij LA Streetfood zoekt men constant naar innoverende producten en vernieuwing waardoor de uitstraling van hun brand met de tijd mee moet gaan.

Door een nauwe samenwerking met LA Streetfood hebben we een uitstraling ontwikkeld die herkenbaar, opvallend en onderscheidend is. Voornamelijk op horeca events, catalogussen, social media campagnes en website. Ook de eigen productlijn van LA Streetfood hebben we een uniek design gegeven. Deze productlijn valt onder de noemer 'Smoky Mountains'. Het doel was om de productlijn authentiek, modern en opvallend te maken tussen alle andere Amerikaanse en Mexicaanse consumables. Smoky Mountains heeft hierdoor ook zijn eigen identiteit gekregen waardoor het zich erg goed onderscheid.

Smoky Mountains

By LA Streetfood

Als er één ding is waar Smoky Mountains voor staat is dat gebruiksgemak geen afbreuk aan de kwaliteit mag doen.

Wil jij jouw klanten overtuigen met een krachtige brand uitstraling?

Het ontwerpen van een krachtige brand kost veel tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je focus leggen op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!